GV Training en Opleidingen

(Kinder) Reanimatie

Reanimatie:

Een circulatiestilstand komt altijd onverwacht. Het overkomt elk jaar 15.000 à 16.000 Nederlanders. Zorg er voor dat u dan niet hulpeloos toekijkt. Iedereen vanaf 14 jaar kan het leren !


Door het volgen van een reanimatiecursus bent u voorbereid. In 4 uur leert u een circulatiestilstand herkennen, hartmassage toepassen en mond-op-mond beademing geven.
Ik help u de juiste vaardigheden aan te leren zodat u zonder angst durft te handelen. Belangrijk is dat u tijdens de training zelf veel oefent. Ik houd de cursusgroep daarom klein, zodat u onder mijn begeleiding veel kunt oefenen op de oefenpop en de AED-trainer.


De cursus kan worden afgerond met een examen met certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) of een deelnamecertificaat.Kinder(reanimatie):


De (P)BLS, Basale Reanimatie van Kinderen, is een essentieel onderdeel van de module Eerste Hulp aan kinderen. Tijdens de opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de herkenning van zuurstofgebrek bij een kind, wat kan leiden tot een circulatiestilstand. Daarbij wordt ook verslikking behandeld, de grote angst van vele ouders en verzorgers. Om de speciale techniek van beademing en reanimatie van zuigelingen en kinderen goed aan te leren, wordt geoefend met gebruikmaking van speciale baby- en kindpoppen.

De cursus kan worden afgerond met een examen met certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) of een
deelnamecertificaat. Ik verzorg ook de herhalingen tot behoud van geldigheid van bovengenoemde certificaten.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u zich wen den tot de contactpagina .